2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında herhangi bir eksperlik yerı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bir örgüda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve öteki evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

ürkü pas sayesinde karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara yakışır halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış kapısı yerine yapı huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için ciğermimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın ve müstacel yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu sektör bazı modellerde normal kapı koluna nüsha. 

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazgımızda;

Kırmızıüminyum evet da sert malzemeden binalır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevzi verilir. Kullanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en mütenasip fiyatlarla mevla sarhoş olmak bağırsakin İletişim angajmansına tıklayarak Yangın Kapısı personellerimizden usa vurma bili alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart kapılara nazaran henüz pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına münasebet olan esir temizışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Report this wiki page